Märkning på ägg och äggkartonger

Industriella märkningslösningar för ägg och äggkartonger

Fokus på livsmedelssäkerhet är av största vikt för äggproducenter. Behovet av att enkelt kommunicera viktiga förfallo- och spårbarhetsdata hjälper till att säkerställa överensstämmelse med säkerhetsföreskrifter. Förändrade föreskrifter och konsumentpreferenser, livsmedelssäkerhet samt återförsäljarkrav är alla faktorer i den här branschen.

Videojet har över 30 års erfarenhet av äggmärkningstillämpningar med både livsmedelsklassade skrivare och PDA-godkända bläck. Videojets kontinuerliga bläckstrålelösningar (CIJ) kan hjälpa till att profilera varumärken genom att skriva ut direkt på ägg och samtidigt förbättra kodningskvaliteten för att öka bekvämligheten och populariteten hos äggprodukter. Dessutom har Videojet ett urval av lösningar inklusive CIJ och laser för utskrift av högkvalitativa märken på papper, plast eller skumkartonger.

Föreslagna lösningar för utskrift på ägg och äggkartonger

Ytterligare resurser för utskrift på ägg och kartonger

Kontakta oss

×

Kontakta oss:

×

KONTAKTA:

Customer Feedback:

“The Videojet lasers have not had a single glitch since they were installed and are working well every day!…The marker computer interface has greatly helped to make our Team Leaders’ work easier.”

– Production Manager, Cocorette