Senaste pressmeddelanden

Videojet lanserar nya Videojet 1880 kontinuerlig bläckstråleskrivare för Industri 4.0-pionjärer

Nya Videojet 1880 kontinuerlig bläckstråleskrivare (CIJ) – möjliggör en prediktiv värld.

CHICAGO – February, 2021 — Videojet Technologies, globalt ledande inom kodnings-, märknings- och utskriftslösningar, har nöjet att lansera den nya Videojet 1880 CIJ-skrivaren. Videojet 1880 bygger på över 40 års erfarenhet av marknaden för kontinuerlig bläckstrålekodning och är utformad för att förutsäga och förhindra driftstopp vid tillverkning med hjälp av avancerad AI-aktiverad teknik – i syfte att leverera oöverträffad prestanda.

Videojet 1880 är konstruerad för produktivitetspionjärer på väg mot Industri 4.0 och har en avancerad MAXIMiZE™-diagnostikplattform, vilken bevakar skrivarens status och prestandamönster samt identifierar om ett fel sannolikt kommer att inträffa då linjen stoppas. Förhandsvarningar förhindrar dyra driftstopp så att du kan planera underhåll och byten enligt ditt eget produktionsschema.

Om ett problem uppstår får operatörerna aviseringar i realtid och skrivardata görs omedelbart synliga via VideojetConnect™ Remote Service så att de kan agera och återställa snabbare. Rapid Recover™ ingår som standard i VideojetConnect™ Remote Service och här används avancerad automatiserad felsökning för att snabbt diagnostisera fel och rekommendera åtgärder för reparation eller byte till en reservdel så att produktionen kan återupptas efter högst 20 minuter. Enkla instruktionsvideor med operatörsanvisningar för grundläggande uppgifter samtidigt som Videojet CIJ-experter vid behov finns tillgängliga för omedelbar hjälp på distans. Efter kundens medgivande kan en Videojet-tekniker justera konfigurationsinställningarna på distans, så att du inte behöver vänta på ett servicebesök.

”För många av våra kunder är en timmes produktionsförlust en timme för mycket.. Med Videojet 1880 kontinuerlig bläckstråleskrivare vill vi inte bara erbjuda tillförlitlighet och drifttid av högsta klass utan också en serie av inbyggda och molnaktiverade verktyg för diagnostik, fjärrservice och återställning. Vi förväntar oss att dessa ger våra kunder och Videojet möjlighet att se, få förståelse och vidta åtgärder var och när som helst”, säger Mithun Ramachandran, CIJ Business Unit Director på Videojet.

Operatörsfel är ofta en vanlig orsak till driftstopp, returer eller omarbetning. Videojet 1880 hjälper till att säkerställa att korrekt kodning av hög kvalitet appliceras varje gång genom att fel på grund av den mänskliga faktorn förhindras med hjälp av en uppsättning verktyg för kodhantering, linjeintegrering och unika funktioner. Det innovativa 1880-skrivhuvudet innehåller en unik sensor som gör det möjligt för skrivaren att identifiera bläckansamlingar i skrivhuvudet och därefter meddelas operatören om potentiella kodkvalitetsproblem. Därefter kan vem som helst aktivera den nya automatiska sköljfunktionen för att ta bort bläckansamlingar inom 90 sekunder genom en knapptryckning. 1880 gör rengöringen av skrivhuvudet enklare, snabbare och mer konsekvent så att avkapade koder på grund av bläckansamling praktiskt taget elimineras. Med 1880 utökar vi vår portfölj av SIMPLICiTY™ CIJ-skrivare. Den har ett gränssnitt som fått sin inspiration från surfplattan och inbyggda felsäkringsregler, så att kunderna kan minimera användarutbildning och uppdateringar för de flesta skrivaroperationer.

Du ska inte behöva oroa dig över att hålla din skrivare igång. 1880 är utformad för att minimera antalet operatörsavbrott tack vare längre intervall mellan vätskebyten, färre tillfällen för rengöring av skrivhuvudet och minimalt förebyggande underhåll så att operatörerna kan fokusera på produktionen. Makeupförbrukningen är bäst i klassen och därmed sänks de löpande kostnaderna, och ett alternativ för en större patron i 1L-storlek kan förlänga patronbytesintervallet upp till två gånger. Få längre intervall mellan skrivhuvudrengöringstillfällena med en intelligent start- och stoppsekvens och en avancerad CleanFlow™-skrivhuvudskonstruktion. Användaren behöver endast utföra 5 minuters förebyggande underhåll per år för att skrivaren ska vara i toppskick i många år.

1880 hanterar enkelt tuffa produktionsmiljöer och svåra tillämpningar. Skrivhuvudsytan är vinklad så att den kan placeras närmare produkten. Den kan vridas i 350 grader, vilket möjliggör fler monteringsalternativ i trånga eller begränsade utrymmen. En valfri IP66-klassning och rostfritt 316-kvalitetsstål ger skydd i avspolningsmiljöer. Med över 30 bläck med lång hållbarhetstid att välja bland, inklusive miljövänliga bläck för att uppfylla företagets sociala initiativ och föreskrifter, har Videojet det perfekta bläcket för just din tillämpning.

Mer information om Videojet 1880 CIJ-skrivaren finns på www.videojet.se/1880

Om Videojet Technologies:

Videojet Technologies är världsledande på marknaden för produktidentifiering och tillhandahåller utskrifts-, kodnings- och märkningsprodukter, tillämpningsspecifika bläck och produktlivscykeltjänster. Vårt mål är att samarbeta med våra kunder inom konsumentvaru-, läkemedels- och industrivarubranscherna för att förbättra deras produktivitet, skydda och utöka deras varumärken och ligga steget före branschtrender och regelverk. Videojet har fler än 400 000 skrivare installerade över hela världen. Vi har egna kundapplikationsexperter och tekniska experter inom kontinuerliga bläckstråleskrivare (CIJ), termiska bläckstråleskrivare (TIJ), lasermärkning, termotransferskrivare (TTO), förpackningskodning och -märkning samt ett brett utskriftsurval. Våra kunder förlitar sig på Videojets produkter för att skriva ut på över tio miljarder produkter dagligen. Support för försäljning, tillämpning, service och utbildning tillhandahålls direkt på plats med över 4 000 teammedlemmar i 26 länder världen över. Videojets distributionsnätverk innefattar fler än 400 distributörer och tillverkare av originalutrustning, som erbjuder service i 135 länder.

Kontakta oss

×

Kontakta oss:

×

KONTAKTA: