Senaste pressmeddelanden

Videojet lanserar Lightfoot™ fiberlaserlösning för burkförpackning vid höga hastigheter under dryckesproduktion

Ett innovativt system skräddarsytt för dryckesproduktion.

CHICAGO – Januari 2021 — Med över 30 års erfarenhet inom laserdesign i världsklass lanserar Videojet Technologies, en global ledare inom kodnings-, märknings- och tryckningslösningar, nya Lightfoot™ – en lösning för burkförpackning. Denna avancerade laserbaserade lösning för burkförpackning kombinerar den klassiska tillförlitligheten hos en Videojet-fiberlaser med hastigheten hos de dubbla Lightfoot™-märkningshuvudena för att uppfylla de krävande produktionskraven inom burkförpackning som dryckestillverkare ställs inför.

Lightfoot™-lösningen för burkförpackning är specialbyggd för dryckesproduktion och är utformad med robusta komponenter, inklusive IP69-klassade märkningshuvuden och ett IP65-klassat förrådsskåp, som enkelt kan hantera fuktiga och sockerfyllda miljöer eller sköljningsmiljöer. Videojets lösning för burkförpackning har dubbla Lightfoot™-märkningshuvuden som är sömlöst integrerade med styrningsprogramvara, och kan uppnå märkningshastigheter på upp till 100 000 burkar i timmen.

I stället för att mödosamt bygga upp ett system med flera olika leverantörer och inkompatibla komponenter kan du förlita dig på att Videojet ger dig allt du behöver. Videojet Lightfoot™-lösningen för burkförpackning är en allt-i-ett-lösning som innehåller en förseglad kapsling av klass 1, så att du kan kontrollera att operatörerna är skyddade från optisk strålning medan en integrerad rökutsugare skyddar operatörerna från skadligt aluminiumstoft och ångor. En modulär strålsköld sitter runt transportbandet så att du enkelt kan integrera komponenter i produktionslinjen. Märkningshuvudets luftkniv håller utgångsfönstret för strålen ren från uppbyggnad av damm eller smuts. Standardiserade industriförfaranden gör det möjligt för dig att ansluta till vanliga system för integrering av produktionslinjer eller kodhantering.

Videojet Lightfoot™-lösningen för burkförpackning är ett fullständigt och heltäckande system som är utformat för att leverera den kvalitet, säkerhet och tillförlitlighet som krävs för att framgångsrikt kunna genomföra burkförpackning av drycker under höga hastigheter. Videojet har åtagit sig att stödja produktionen under skrivarens hela livstid. Medföljande VideojetConnect™ Remote Service ger tillgång till teknisk expertsupport och vägledning på distans på begäran, samt fortsatt tillgång till kostnadsfri support från våra laboratorier för provtagningar, om din utrustning eller dina substrat ändras.

Fiberlaserteknik är ett rent och säkert alternativ till traditionella bläckstrålekodningslösningar. När behovet av underhåll för tillverkarna blir minimalt och de slipper bläck eller lösningsmedel kan överlägsen drifttid uppnås. Dessutom är fiberlaserkoder exakta och permanenta, så att du konsekvent kan uppfylla kundernas kvalitetskrav. Tillverkare som vill gå över till laserteknik inom sin produktionskodning kan använda Videojets Lightfoot™-lösning för burkförpackning, vilket gör övergången sömlös.

Mer information om Videojets Lightfoot™-lösning för burkförpackning finns på vår www.videojet.se/lightfoot-canning

Om Videojet Technologies:

Videojet Technologies är en världsledare på marknaden för produktidentifiering och tillhandahåller utskrifts-, kodnings- och märkningsprodukter, tillämpningsspecifikt bläck och produktlivscykeltjänster. Vårt mål är att samarbeta med våra kunder inom konsument-, läkemedels- och industrivarubranscherna för att förbättra deras produktivitet, skydda och utöka deras varumärken och för att ligga steget före branschtrender och regelverk. Videojet har fler än 400 000 skrivare installerade över hela världen. Vi har egna kundapplikationsexperter och teknikledarskap inom kontinuerliga bläckstråleskrivare (CIJ), termiska bläckstråleskrivare (TIJ), lasermärkning, folieskrivare (TTO), förpackningskodning och märkning samt ett brett utskriftsurval. Våra kunder förlitar sig på Videojets produkter för att skriva ut på över tio miljarder produkter dagligen. Support för försäljning, tillämpning, service och utbildning tillhandahålls i direktdrift med över 4 000 teammedlemmar i 26 länder världen över. Videojets distributionsnätverk innefattar mer än 400 distributörer och OEM:er som betjänar 135 länder.

Kontakta oss

Utrustningsförsäljning:
+46-76-894-96-63

Service och support:
+46-31-746-61-90
 

×

Kontakta oss:

×

KONTAKTA: