Se mer om termotransferskrivare (TTO) från Videojet för utskrift på flexibla förpackningar och etiketter

Vidyard Thumbnail
Få reda på vad termotransferskrivare (TTO) är för något

Videojet termotransferskrivare (TTO): Snabb, enkel och praktiskt taget felsäker drift

Termotransferutskrift, även känt som termotransferskrivare (TTO), är en digital teknik som används för att skriva ut högupplösta koder med variabelt innehåll på tunna, flexibla förpackningar som filmer, påsar och etiketter.

Typiska tillämpningar för termotransferskrivare omfattar snacks, konfektyr och bageriprodukter, frysta och kylda livsmedel (kött och fågel, mejeri, förpackade frukter och grönsaker), kosmetika, läkemedel, kosttillskott och andra produkter förpackade med flexibla filmer.

×

Kontakta oss:

Försäljning: 031-787 34 57
Service och support: 031-746 61 90

Upptäck mer om våra termotransferskrivare (TTO)

Vidyard Thumbnail

Videojet DataFlex® 6530 och 6330 TTO-skrivare

6530 och 6330 är en del av Videojet DataFlex®-sortimentet av termotransferskrivare (TTO), som är utformade för att ge dig mer produktiv drift. Dessa skrivare förkroppsligar den senaste tekniken för att ytterligare förbättra drifttiden och samtidigt minska tiden för kvalitetskontroller, svinn och omarbetningar för att hjälpa till att öka produktiviteten, kvaliteten och effektiviteten.

Videojet DataFlex® TTO-lösningar är utformade för att tåla tuffa produktionslinjemiljöer. De förbättrade DataFlex 6530- och 6330 TTO-skrivarna har mycket få slitdelar, en luftfri och helelektronisk konstruktion och snabbt färgbandskassettbyte, och erbjuder maximerad drifttid och flexibel integrering.

Få reda på mer om Videojet DataFlex® 6530 och 6330 här.

Vidyard Thumbnail

Videojet DataFlex® 6230 TTO-skrivare

Videojet 6230 är en del av Videojet TTO-familjen som är utformade för att öka din produktivitet. Videojet 6230 använder den senaste tekniken för att minska märkningsfel på flexibla förpackningar och förbättra den totala ägandekostnaden (TCO) med hjälp av en beprövad och kostnadseffektiv lösning.

6230 TTO ger enkel användarbarhet med en intuitiv läsplatteinspirerad 5-tumspekskärm med CLARiTY™-gränssnitt. Den enkla bandbanan hjälper till att säkerställa snabba byten och effektivare drift.

Få reda på mer om Videojet DataFlex® 6230 här.

Läs mer om Videojet IP DataFlex® Plus TTO-skrivare här, lämplig för användning där spolning förekommer.

Få reda på mer om tekniken kring termotransferutskrift

Termotransferskrivare vs. Värmestämplingsskrivare

Det är en ständig utmaning för tillverkare och sampackare att uppfylla dagens krav på förpackningsmärkning samtidigt som driftskostnaderna hålls nere.

Ett enkelt sätt att uppnå större utskriftsmöjligheter på flexibla förpackningar samtidigt som kostnaderna faktiskt reduceras är att uppgradera från analoga värmestämplingsutskrifter till digital teknik med termotransferskrivare (TTO).

Både värmestämplingsskrivare och termotransferskrivare är utformade för att överföra bläck från ett färgat band till ett tunt, flexibelt substrat såsom syntetiska filmer eller etiketter. Operativt sett är de två skrivarna dock väldigt olika.

Vidyard Thumbnail
När bör du överväga att använda en TTO-skrivare?

Termotransferutskrifts-tekniken är den optimala lösningen för flexibla förpackningar!

Stegvis termotransferskrivare

Stegvis termotransferskrivare används på linjer där förpackningsfilmen rör sig i en stegvis rörelse (stopp/start). Stopptiden (uppehåll) inom cykeln används för utskrift. Med hjälp av en signal från förpackningsmaskinen sänker skrivaren ner skrivhuvudet på materialet och flyttar sig över filmen för att trycka. När det är klart höjs skrivhuvudet och flyttar till startpositionen för nästa förpackning.

Kontinuerlig termotransferskrivare

På kontinuerliga flödeslinjer skrivs det ut på förpackningsmaterialet medan filmen rör sig. Filmen löper mellan skrivhuvudet och en tryckvält. Efter en startsignal från förpackningsmaskinen trycks skrivhuvudet mot tryckvälten och utskriften påbörjas. När filmen dras genom fyllaren skriver skrivaren ut på varje förpackning. En stoppsignal för utskrift gör att skrivhuvudet höjs.

Läs mer om hur TTO-utskriftsteknik är den idealiska lösningen för flexibla förpackningar och en guide för val av TTO-band här.

Kontakta oss för mer information eller expertråd om märkningstillämpning.

×

Kontakta oss:

Vidyard Thumbnail
Videojet iAssure™-teknik

Videojet iAssure™-teknik, en inbyggd kodkvalitetskontroll i våra TTO-skrivare 6530 och 6330

Se hur den revolutionerande Videojet iAssure™-tekniken med integrerad kvalitetssäkring av kod ständigt söker efter utskriftsfel genom att ta en bild av varenda kod med inbyggda sensorer, bedöma kvaliteten och om valda gränser överskrids, avvisar koden eller stoppar linjen för att minska svinn och omarbetning.

Videojet iAssure™-tekniken är exklusivt inbyggd i Videojet DataFlex® 6530 53 mm och 6330 termotransferskrivare..

Få reda på mer om Videojet iAssure™-tekniken här.


Kolla in några fördelar med att välja Videojet TTO-skrivarserien

Vidyard Thumbnail
Lätta att använda!
Vidyard Thumbnail
Enkelt och intuitivt användargränssnitt
Vidyard Thumbnail
Videojet iAssureTM -teknik

Fyll i dina uppgifter nedan för att få de senaste uppdateringarna från Videojet.

Få reda på mer om branschfallstudier om Videojet!

Vidyard Thumbnail

Fallstudie: Bosch Packaging Technology

Ta reda på hur Bosch använder Wolke m610 OEM för en kraftfull spårningslösning.

Klicka på Visa mer nedan för att se hela fallstudien.

View our Laser Video hub

Continuous inkjet videos

View our Laser Video hub

Laser marking videos

View our TIJ Video hub

Thermal inkjet videos

View our LCM/LPA Video hub

Large character/ labeling videos

View our Inks, Supplies and Services Video hub

Inks, supplies, and service videos