Upptäck hur Videojet spelar en viktig roll för märknings- och spårbarhetskrav inom läkemedelsindustrin!

Vidyard Thumbnail
Videojets roll för att skydda, diagnostisera och förebygga COVID-19

Vårt bidrag i kampen mot COVID-19: märkning av masker, diagnostik, medicinflaskor och sprutor

Videojet svarar på den ökande efterfrågan på personlig skyddsutrustning, diagnostik, medicinflaskor och sprutor genom att anpassa sin teknik och resurser för att möta behoven hos viktiga tillverkare under dessa utmanande tider. Titta på videon och få reda på hur Videojet kan hjälpa till i kampen mot COVID-19.

Vidyard Thumbnail

Code2Carton: Test av marknadskvalitet för kartonger

När det kommer till spårbarhet är det avgörande att koderna på läkemedelsprodukter fortfarande är läsbara på lång sikt. Påverkan längs distributionskedjan som kondens eller UV-strålning kan dock sudda ut eller bleka koden.

För att säkerställa optimal märkningskvalitet på kartongförpackning har Videojet samarbetat med Paper Technology Foundation (PTS) för att erbjuda ett test för Videojet-koder på vikbara kartonger.

Vidyard Thumbnail

Videojet Pharma Line: Serialisering och track & trace-efterlevnad

För att stoppa förfalskningar införs nya regler runt om i världen för att implementera serialiserings- och track & trace-program. Få reda på mer om hur Videojet kan hjälpa till!

Videojet erbjuder lösningar för läkemedelsindustrins föränderliga och utmanande behov för märkning och spårbarhet.

Vidyard Thumbnail
Märkning på medicinska munskydd

Medicinska munskydd har blivit en viktig del i vårt dagliga liv i kampen mot COVID-19. Medicinska munskydd betraktas som personlig skyddsutrustning och klassificeras därför som medicintekniska produkter. De omfattas av lokala bestämmelser som det amerikanska UDI-systemet, eller den europeiska förordningen om medicintekniska produkter (Medical Device Regulation), och måste märkas i enlighet med dessa. Videojet hjälper tillverkare av medicinska munskydd att uppfylla dessa juridiska krav genom att erbjuda innovativa märkningslösningar för munskydd, förpackningar och fraktlådor.

Vidyard Thumbnail
Behärska kryptokoder med termisk bläckstråle

Från och med 1 januari 2019 föreskriver den ryska federala lagen nr. 488-FZ att 12 olika produktgrupper som marknadsförs i Ryssland, inklusive läkemedel, kräver spårbarhetsserialisering med en kryptokod senast den 1 juli 2020.

Videojet släppte en programuppdatering för Wolke m610/m600-serien för att optimera utskrift av kryptokod.

Vidyard Thumbnail
IQ/OQ-valideringsförpackning

Förpackningar för läkemedel och medicinsk utrustning kräver högsta kvalitet vad gäller variabelmärkningen, kanske i högre grad än övriga branscher.

Därför kan Videojet tillhandahålla IQ/OQ-valideringsförpackningar för märkningslösningar för att möta dina dokumentationsbehov.

Få reda på mer om unika lösningar som erbjuds av Videojet för farmaceutiska och medicinska behov från vår expert!

Vidyard Thumbnail

Märkning av läkemedelsförpackningar med Wolke termiska bläckstråleskrivare eller Videojet 3000-seriens CO2-lasermärkningssystem.

Videojet Pharma Line erbjuder helomfattande lösningar för märkning av läkemedel. Videon visar två alternativ för hur man uppfyller bestämmelserna för tillämpning av 2D-seriekoder på kartonger med Wolke termiska bläckstråleskrivare eller Videojet 3000-seriens CO2-lasermärkningssystem.

Vidyard Thumbnail

Märkning av farmaceutiska medicinflaskor med Videojet 7510 fiberlaser eller Videojets kontinuerliga bläckstråleskrivare (CIJ).

Videojet Pharma Line erbjuder helomfattande lösningar för märkning av läkemedel. Videon visar två alternativ för hur man märker 2D-koder på medicinflaskans lock i en märknings- och verifieringsmaskin för injektionsflaskor med FP-utvecklingssteghjul – antingen med en Videojet 7510-laser eller Videojet kontinuerlig bläckstråleskrivare (CIJ).

Kontakta oss för mer information eller expertråd om märkningstillämpning.

×

Kontakta oss:

Vidyard Thumbnail

Applicera tryckta etiketter med Videojet 9550 Etikettskrivare för direktapplicering eller med applikator (LPA).

Videojet Pharma Line erbjuder helomfattande lösningar för märkning av läkemedel. Videon visar hur man tillämpar serialiserade koder på kartonger med Videojet 9550 Etikettskrivare för direktapplicering eller med applikator (LPA) 9550.

Få reda på mer om Videojet-lösningar för farmaceutiska och medicinska enhetskrav nedan.

Vidyard Thumbnail

”Increasing Code Quality and Efficiency in Serialization” – Presentation vid Pharmapack 2018, Paris

Denna presentation på 25 minuter levererades av Heidi Vanheerswynghels och beskriver de viktigaste övervägandena som tillverkare bör ta i beaktande för att uppnå högkvalitativa streckkoder som uppfyller kraven i EU:s direktiv Falsified Medicines Directive (FMD).

I slutet av den här videon kommer du att ha förståelse för:

  • Global serialiseringslagstiftning
  • Viktiga effekter på streckkodskvalitet
  • ISO 15415 – Uppmätta parametrar, orsaker och optimeringar
  • Testning av kvalitet – Hur hjälper du till att säkerställa och testa kvaliteten på koder?
Vidyard Thumbnail

”Osynlig märkning på medicinflaskor med Wolke termisk bläckstråleskrivare” – En fallstudie presenterad på Pharmapack 2017 i Paris

Denna presentation på 16 minuter, levererad av Heidi Vanheerswynghels på Pharmapack 2017, visar hur kapsylerna är märkta med ett UV-termiskt bläckstrålebläck för att säkerställa intern spårbarhet.

Fyll i dina uppgifter nedan för att få de senaste uppdateringarna från Videojet.

Få reda på mer om branschfallstudier om Videojet!

Vidyard Thumbnail

Fallstudie: Bosch Packaging Technology

Ta reda på hur Bosch använder Wolke m610 OEM för en kraftfull spårningslösning.

Klicka på Visa mer nedan för att se hela fallstudien.

View our Laser Video hub

Continuous inkjet videos

View our Laser Video hub

Laser marking videos

View our TIJ Video hub

Thermal inkjet videos

View our TTO Video hub

Thermal transfer videos

View our LCM/LPA Video hub

Large character/ labeling videos

View our Inks, Supplies and Services Video hub

Inks, supplies, & service videos