Människor

Människor

Att hjälpa människor nå sin potential

Vi attraherar, utvecklar, engagerar och behåller de bästa människorna för att ständigt förbättra vårt företag. Vi är engagerade i att bygga en kultur som präglas av inkludering som på ett naturligt sätt främjar lockandet och kvarhållandet av samt engagemanget hos högutbildade och mångsidiga talanger, samtidigt som vi säkerställer en säker arbetsmiljö för alla.

Mångfald och inkludering

Videojets medarbetare kommer från en mängd olika bakgrunder och har en mängd olika etniciteter. Vi representerar de samhällen där vi arbetar och bor. I dussintals länder, tidszoner och på dussintals språk omfamnar vi ett orubbligt åtagande att vinna tillsammans varje dag med entusiasm, ödmjukhet och integritet.

Vårt arbete för mångfald och inkludering strävar efter att säkerställa rättvisa globalt och ingjuta energi lokalt i våra medarbetare kring Videojets vägledande principer. Detta uppnår vi genom:

  • Talangförvärv
  • Talanghantering
  • Videojet Associate Networks (VAN) – vår version av ERG:er

Arbetsförhållanden, hälsa och säkerhet för medarbetare

Vi är fast beslutna att tillhandahålla en hälsosam och säker arbetsplats för medarbetare och andra som besöker våra anläggningar. Det är varje medarbetares åtagande vad gäller hälsa och säkerhet som gör att vår verksamhet kan vara en säker plats. Vi uppmuntrar alla att ta hand om varandra, arbeta tillsammans för att hjälpa till att säkerställa att vår verksamhet är säker och ”Stanna, tänka till och säga ifrån” när ett problem eller en potentiell fara upptäcks i arbetsområdet.

Allt eftersom vår värld utvecklas utvärderar vi ständigt bästa praxis och möjligheter till lärdomar för att optimera hur medarbetare och ledare skapar kapacitet, tar emot viktig säkerhetsinformation och förbereder för framtida utmaningar. Dessa ansträngningar stöds genom vår uppförandekod och Säg ifrån! -program.


Karriärutveckling och utbildning

Ständiga förbättringar är grundstenen för hur vi leder och driver våra verksamheter, från enskilda bidragsgivare till högsta chefer. Vi ger våra medarbetare möjlighet att ta kontroll över sin karriärutveckling och förverkliga sin fulla potential med meningsfulla utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

Vårt typiska förhållningssätt till talangutveckling inkluderar en blandning av lärande på jobbet (70 %), coachning (20 %) och ledarskaps- och DBS-utbildning (10 %), eftersom vi anser att det ger den mest konsekventa och effektiva utvecklingsstrukturen. Vi använder verktyg som hjälper oss att identifiera och säkra nästa roll för de medarbetare som strävar efter en och stödjer dem när de bygger givande och produktiva karriärer.

Besök vår karriärsida för mer information om hur du blir en Videojet-medarbetare.


Berättelser från våra medarbetare

Sherrys berättelse

Efter tre decennier på Videojet reflekterar Sherry över vägen som tog henne från laboratoriekemist till affärsenhetschef – inklusive några av de utmaningar hon ställts inför och hur hon stöttar nästa generation kvinnor inom STEM.

Howards berättelse

Sedan han började på Videojet för mer än två decennier sedan har Enterprise Systems Director Howard Heyman sett många förändringar – både i sin karriär och i hur företaget stöder HBTQ+-kollegor som han själv.

Iris berättelse

Från det ögonblick Iris hörde talas om Danaher visste hon att hon ville bli en del av företaget. Trots hindren i hennes väg kämpade MBA-doktoranden hårt och fick således en plats i Danahers General Management Development Program.