Produktinnovation

Hjälper till att lösa problem med produktidentifiering

Vi har kunden i fokus i allt vi gör, så när kunderna pratar om mer hållbara produkter lyssnar vi. Att förstå vår produkts inverkan på en kunds anläggning driver oss att skapa mer effektiva och hållbara produkter som förbättrar prestandan för kundernas tillverkningslinjer. Vi förnyar oss för att förbättra produkternas drifttid och tillförlitlighet, vilket gör det möjligt för våra kunder att uppfylla sina produktions- och hållbarhetsmål.

Kundernas hälsa och säkerhet

Våra tillverknings- och FoU-team har åtagit sig att tillhandahålla säkra, högkvalitativa och pålitliga produkter som uppfyller våra kunders behov av kodning och märkning. Vårt erbjudande inkluderar produkter som är ansvarsfullt designade och tillverkade för att möta nuvarande och framtida globala säkerhets-, miljö- och regelkrav med fokus på kundernas hälsa och säkerhet.

Vi förblir proaktiva när det gäller att förnya våra produkter som håller våra kunders säkerhet och miljö i åtanke genom att hålla oss à jour med globala, lokala och kundspecifika standarder och förordningar. Vi arbetar nära med leverantörer för att säkerställa efterlevnad av globala bestämmelser, såsom EU REACH och RoHS.


Design för drifttid och tillförlitlighet

Vi utnyttjar vår ingenjörsexpertis för att leverera produkter som håller igång kundernas linjer, vilket bidrar till deras bredare produktions- och hållbarhetsmål.

I takt med att förpackningar övergår till nyare, mer hållbara material fortsätter vi att förnya vår produktportfölj och ge våra kunder stöd och expertis om de olika kodnings- och märkningslösningar som är tillgängliga specifikt för dessa förpackningsmaterial. Videojet erbjuder till exempel dedikerade laserlösningar som är konstruerade specifikt för användning med rPET och växtbaserad plast för att kunna stödja våra kunders flytt mot återvinningsbara förpackningar. För producenter som använder märkningsteknik med kontinuerlig bläckstråle (CIJ) har Videojet formulerat över 30 bläck som är utformade för att hjälpa till att uppnå CSR-mål, inklusive MEK-fria, matkompatibla alternativ med svag doft.


Produktlivscykelstöd

Vi samarbetar med våra kunder under produktens livscykel för att förbättra kundupplevelsen och stödja deras hållbarhetsinitiativ. Vårt engagemang för drifttid och svarstid stöds av avancerade fjärrservicefunktioner och det största tekniska supportteamet i branschen, vilket hjälper till att säkerställa hög drifttid och därmed begränsat produktionsavfall.